+361 356 45 16 rekon@rekon.hu

Az üzemeltetés és karbantartás a technikai eszközök, berendezések használatának, korrektív és preventív javításának és átvizsgálásának összetett folyamata, amelyre cégünk különös figyelmet fordít a folyamatos innováció és technikai fejlesztés mellett.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt megbízóink részére.
Folyamatosan megőrzi, illetve javítja létesítményeik állapotát, elvégzi a megadott időközönként szükséges karbantartásokat, méréseket és ellenőrzéseket.
Mindezt a tevékenységet egy egyedi, az üzemeltetett objektumhoz illeszkedő számítógépes rendszer segíti, szervezi és dokumentálja (integra CAFM).

Szolgáltatásunk kiterjed a távközlési és informatikai rendszerek, valamint számítógép termek üzemeltetésére és karbantartására is az irodaházak és bankfiók-hálózatok felügyelete mellett.
Műszaki hátterünk és szakmai tapasztalatunk révén az épületkomplexum méretétől függetlenül képesek vagyunk minden feladat ellátására – a kivitelezéstől a folyamatos üzemeltetésen és karbantartáson át egészen az idővel szükségessé váló felújítási, átalakítási munkálatokig.

error: rekon.hu