+361 356 45 16 rekon@rekon.hu

Századunk vitathatatlanul legjelentősebb és leggyorsabban fejlődő ágazata az információ-technológia.
A folyamatos innováció ténylegesen mindennapi kihívások elé állítja a területen dolgozó tudósokat, tervezőket, mérnököket.
Az újításra törekvő filozófiánkat alapul véve mi sem maradhattunk kívülállók a távközlési létesítmények kivitelezésében.

Első lépéseinket még a 90-es évek elején tettük meg az új területen, amikor a Pannon partnereként a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem munkatársaival közösen részt vettünk a 900 MHz-es hazai hálózat teljes kialakításában.
A javarészt zöldmezős beruházások során 300-400 m2 alapterületű létesítményeket adtunk át, komplett építészeti kivitelezéssel, szünetmentes áramellátás biztosításával, illetve a megfelelő informatikai hálózatkiépítéssel együtt.

A közös sikereket követően lehetőséget kaptunk csaknem az összes Pannon által üzemeltetett átviteli és kapcsolattechnikai központ létrehozására is, később pedig az 1800 MHz-es hálózatok kiépítésekor a Nokia Magyarország partnereként több száz hazai bázisállomást, nagytornyos állomást és kapcsolási központot építettünk meg.

A távközlési építészettel párhuzamosan integrált központi számítógéptermek kialakítását is felvettük cégünk profiljába.
Több távközlési központot, banki számítógéptermet építettünk ki, mindig kiemelt hangsúlyt fektetve a biztonságra.
Büszkék vagyunk rá, hogy kivitelezéseinknél egyedi informatikai megoldásokat is kínálhatunk ügyfeleink számára, melyeket több év tapasztalatát figyelembe véve a Budapesti Műszaki Egyetem munkatársaival közösen fejlesztettünk ki.

error: rekon.hu