Az üzemeltetés és karbantartás a technikai eszközök, berendezések használatának, korrektív és preventív javításának és átvizsgálásának összetett folyamata, amelyre cégünk különös figyelmet fordít a folyamatos innováció és technikai fejlesztés mellett.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt megbízóink részére. Folyamatosan megőrzi, illetve javítja létesítményeik állapotát, elvégzi a megadott időközönként szükséges karbantartásokat méréseket és ellenőrzéseket. Mindezt a tevékenységet egy egyedi, az üzemeltetett objektumokhoz illeszkedő számítógépes rendszer segíti, szervezi és dokumentálja (Integra CAFM).

Szolgáltatásunk kiterjed a távközlési és informatikai rendszerek, valamint számítógép termek üzemeltetésére és karbantartására is az irodaházak és bankfiók-hálózatok felügyelete mellett. Műszaki hátterünk és szakmai tapasztalatunk révén az épületkomplexum méretétől függetlenül képesek vagyunk minden feladat ellátására – a kivitelezéstől a folyamatos üzemeltetésen és karbantartáson keresztül az idővel szükségessé váló felújítási, átalakítási munkálatokig.