Századunk vitathatatlanul legjelentősebb és leggyorsabban fejlődő ágazata az információ-technológia. A folyamatos innováció ténylegesen mindennapi kihívások elég állítja a területen dolgozó tudósokat, tervezőket, mérnököket. Az újításra törekvő filozófiánkat alapul véve, mi sem maradhattunk kívülállók a távközlési létesítmények kivitelezésében.

telekomunnikacio_2

Első lépéseinket még a 90-es évek elején tettük meg az új területen, amikor a Pannon partnereként a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem munkatársaival közösen részt vettünk a 900 MHz-es hazai hálózat teljes kialakításában. A javarészt zöldmezős beruházások során 300-400 m2 alapterületű létesítményeket adtunk át, komplett építészeti kivitelezéssel, szünetmentes áramellátás biztosítással, illetve a megfelelő informatikai hálózatkiépítéssel együtt.

A közös sikereket követően lehetőséget kaptunk csaknem az összes Pannon által üzemeltetett átviteli és kapcsolattechnikai központ létrehozására is, később pedig az 1800 MHz-es hálózatok kiépítésekor a Nokia Magyarország partnereként több száz hazai bázisállomást, nagytornyos állomást és kapcsolási központot építettünk meg.

A távközlési építészettel párhuzamosan integrált központi számítógéptermek kialakítását és felvettük cégünk profiljába. Több távközlési központot, banki számítógéptermet építettünk ki, mindig kiemelt hangsúlyt fektetve a biztonságra. Büszkék vagyunk rá, hogy kivitelezéseinknél egyedi informatikai megoldásokat is kínálhatunk ügyfeleink számára, melyeket több év tapasztalatát figyelembe véve a Budapesti Műszaki Egyetem munkatársaival közösen fejlesztettünk ki.