Egy bankfiók építésekor a legfontosabb a tökéletes biztonság. Mi azért dolgozunk, hogy a legmagasabb színvonalon, a legkiemelkedőbb minőségű anyagok felhasználásával, pontosan és precízen végezzük el a tervezők utasításai alapján a teljes kivitelezést.

CIB_Dunakeszi 011

Az első bankfiókot 1991-ben építettük. Ma több száz kulcsrakészen átadott ilyen épület kivitelezése mellett jegyzik cégünk nevét. Köszönhetően kollégáink folyamatos szakmai képzésének és áldozatkész munkájának a Rekon Zrt. Magyarország piacvezető pénzintézet-építő vállalatává vált az elmúlt két évtizedben. Magasan képzett szakembereink az évek során a banki és távközlési szektorban is széleskörű tapasztalatokat szereztek. A vezetőséggel együtt pedig a legfontosabb céljuk minden esetben az, hogy munkánk megfeleljen a legszigorúbb minőségbiztosítási rendszereknek.

A vállalat irányítóinak, valamennyi külső és belső munkatársának célja, hogy az ISO 9001 szabvány alapján kidolgozott minőségirányítási rendszer előírásainak szellemében dolgozva, azokat betartva és betartatva, a megrendelők igényeit mind a minőség, mind a határidő tekintetében azok legteljesebb megelégedésére elégítse ki úgy, hogy az a rendszerbe integrált ISO 14001 szabványnak megfelelő környezetirányítási rendszer és az MSZ 28001 szabvány előírásainak is megfeleljen.

Válogatás munkáinkból